White Icing hmota - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Dort do tomboly
Recept ještě nebyl hodnocenPláty piškotu, promazané máslovým krémem, jsem po důkladném vychlazení potahovala zvlášť kabinu a zvlášť návěs. Žebřík je třeba udělat min. 3 dny předem, velmi dlouho…
Kopretinový dort s beruškami a pavoukem
Recept ještě nebyl hodnocenPár dní předem si připravíme ozdoby na dort. Kopretiny jsou z White Icing hmoty, protože je krásně bílá, berušky, lísky a pavouk z domácí potahovky. Korpus a krém…
Barevný dortík s ovečkou Shaun
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus je velice jednoduchý. Vejce ušleháme do pěny, přidáme olej a potom vlažnou až teplou vodu. Chvilku šleháme, potom vsypeme cukr a nakonec přidáme mouku s práškem…
Dort Michael Jackson pro Adélku
Recept ještě nebyl hodnocenV litinovém hrnci jsem upekla spodní korpus, pak v menším litinovém hrnci horní korpus, po vychladnutí promazala zvlášt každý korpus krémem a potáhla každý zvlášt…
Svatební dort pro kamarádku
Recept ještě nebyl hodnocenViz. http://www.toprecepty.cz/recept/20052-dort-krok-za-krokem/ U velkého dortu jsem pomazala plát korpusu marmeládou, potom trochu krémem a na to ořechovo-rumová…
Fotbalové hřiště konec sezony 2012/13
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus upečeme dle návodu a necháme vychladnout. Poté ho dvakrát překrojíme. Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky a přišleháme vychladlý pudink. Pudink uvaříme dle návodu…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí