Lívanečky z kysané smetany
Recept ještě nebyl hodnocenLívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Lívance většinou připravujeme z řídkého kynutého těsta. Tady jsou kvasnice nahrazené práškem do pečiva, což umožní jejich pečení ihned bez čekání na vykynutí. Nahrazením…
Máte chuť na něco neobvyklého? Tenhle recept je trochu složitější, ale výsledek stojí za to. Na pečené kančí kýtě špikované slaninou podávané s omáčkou z rajčat a pórku,…
Cesto: Základom je všetky suroviny vytiahnuť predom z ľadničky,aby malo všetko rovnakú teplotu.Potom dáme všetko do mixéra a mixujeme až kým bude zmes nadýchaná a má…
Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme mouku, olej, vodu, nakonec ručně vmícháme ušlehaný sníh z bílků.Těsto vlijeme do silikonových formiček na košíčky a upečeme v…
Jak doma vyrobit škvarky, aby byly voňavé a dokonale křupavé? Pomáhá fígl s mlékem, ale důležité je i správné krájení
Slavné omáčky: Jemná rajčatová doladí chuť těstovin i masa. Takhle se správně dělá
Prezident Edvard Beneš se stravoval skromně. Stačily mu brambory s máslem a miloval bramboračku s houbami