Minutkové kuřecí nudličky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 289 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
Tuky | 5,33 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 2,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,33 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Ke Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…
Všechny suroviny kromě vína a brandy nasypeme do kastrůlku a zahříváme až do okamžiku, kdy se cukr rozpustí. Poté přilejeme víno a zahříváme, dokud není směs horká …
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme špetku zázvoru a posypeme sušeným tymiánem.Olej rozehřejeme a orestujeme nakrájenou cibuli se špekem dosklovita. Vložíme maso…
Klíčem k dobře připravenému vepřovému masu je delší doba marinování a dobře okořeněná marináda, která zaručí že maso získá skvělou chuť a bude krásně křehké a šťavnaté.…
Mnohá zdravá jídla bývají velmi chutná i hezká na pohled. Černá čočka s mrkví tvoří výraznou barevnou kombinaci. Okořenění zázvorem a kari kořením nebo kari pastou se…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Pomalý hrnec nám pomůže připravit dobrá jídla bez větší námahy a hodin strávených u plotny. Nakrájené maso do něj stačí jen vložit, okořenit, přidat zeleninu a zalít…
Zázvorky jsou tradiční a krásně aromatické vánoční pečivo typického tvaru. Pečou se dostatečně dopředu, aby se jejich chuť a vůně rozvinula. Při každém soustu vás na…
Mleté maso smícháme s kořením a osolíme. Hodně ho prohněteme, abychom z něj dostali přebytečný vzduch a lépe nám držely kuličky.Na pánvi rozpálíme olej s curry pastou a…
Na křehká kachní prsa s křupavou kůrčičkou nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí vaší kuchyně. Krásně voňavé maso podávané…
Na oleji orestujeme dozlatova cibulku, přidáme na kousky pokrájené kuřecí maso. Když maso pustí šťávu, přidáme kari koření, sušený zázvor, utřený česnek, sůl, pepř a…
Ořechový likér nejen výborně chutná, ale také podporuje trávení, činnost jater a krvetvorbu. Pojďte si zkusit tuto zdraví prospěšnou dobrotu zkusit připravit. Likér sice…
Sojové plátky 10 minut povaříme v osolené vodě ochucené směsí bylinek (používám sušený libeček, celerovou nať a petrželku) nebo kostkou zeleninového bujonu. Poté plátky…
Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky.Uděláme kašičku z oleje, hořčice, česneku a zázvoru.Plátky masa lehce naklepeme, jemně osolíme a opepříme. Natřeme kašičkou a…
Sklízíte jednu cuketu za druhou a nevíte, jak přebytky zužitkovat? Máme pro vás ideální způsob v podobě omáčky na špagety. Na bezmasém základu si pochutnají i…
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Prošleháme olej, česnek,hořčici, cukr, sojovku a zázvor. Maso v tom obalíme a necháme 2 hodiny odpočívat.Tuk rozehřejeme. Maso…
V uzavíratelné nádobě důkladně prošleháme pomerančovou šťávu společně s medem, zázvorem, pepřem a prolisovaným česnekem.Řízky očistíme a propícháme tenderizérem. Vložíme…
Všechny suroviny na marinádu dáme do mixovací nádoby a tyčovým mixérem rozmixujeme.Směs vlijeme do mísy a vykostěná stehna v marinádě obalíme. Mísu zavřeme víčkem a…
Brokolici a květák nakrájíme na drobné růžičky.Pokud máme zeleninu čerstvou, tak ji na chvíli necháme spařit na páře nebo uvaříme, aby změkla. Mraženou zeleninu jen…
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku. Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme…
Nejprve rozmícháme vejce se smetanou a krupičkou, osolíme a vmícháme houby, které necháme min. 10 minut změknout. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a necháme…
Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.V hmoždíři rozdrtíme…
Jemné kuřecí maso skvěle doplní výrazná marináda s česnekem, zázvorem, medem a špetkou chilli. Maso se v ní musí nechat dostatečně dlouho odležet a zbylou marinádou jej…