Pudinkové řezy s granátovým jablkem
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si uděláme korpus. Vajíčka rozdělíme na žloutky a bílky. V míse si vyšleháme žloutky s cukrem do pěny. Pak přimícháme metličkou olej, mléko a vařečkou zamícháme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Nejprve si uděláme korpus. Vajíčka rozdělíme na žloutky a bílky. V míse si vyšleháme žloutky s cukrem do pěny. Pak přimícháme metličkou olej, mléko a vařečkou zamícháme.…
Vejce našleháme s cukrem, nakonec opatrně vmícháme mouku. Upečeme na menším plechu piškot. Mezitím si utřeme máslo a postupně do něj přidáváme po troškách rozehřátou…
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Zčernalé banány se dají zachránit. Můžete s nimi kouzlit nebo z nich připravit sladké překvapení
Grilování levou zadní: Jak na šťavnaté hovězí steaky poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci