Pomazánka z křenu, uzeniny a zakysané smetany
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme si na kousky klobásku a přidáme další uvedené suroviny, vše vyšleháme do pěny, dál dle každého osolíme a zdobíme barevně.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme si na kousky klobásku a přidáme další uvedené suroviny, vše vyšleháme do pěny, dál dle každého osolíme a zdobíme barevně.
Vejce vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny a postupně přidáváme mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané dortové…
Korpus 2x prořízneme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, poklademe ovocem, přiložíme další korpus a ten pomažeme připraveným krémem. Přiložíme vrch korpusu a…
KORPUSY: Žloutky + cukr vyšlehat do pěny. Bílky - vyšlehat tuhý sníh Do žloutkové hmoty přisypat mouku, mléko, olej, prášek do pečiva a ostatní suroviny (tmavý korpus…
Vajce s cukrom a vodou som vymiešala do peny, napokon som vmiešala olej a preosiatu múku. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala, zarovnala. Rúru som…
Vejce s cukrem pořádně vyšlehat do husté pěny. Potom opatrně zlehounka vmíchat mouku a pudink. Upéct klasicky, jako piškot. Jahody nalít do do odměrky, přidat…
Vejce utřeme s cukry do pěny, pak pomalu přidáme prosáté sypké suroviny a nakonec vmícháme ručně metličkou i olej. Dáme péct na 160-170 stupňů. Pečeme podle trouby,…
Zdobení ( malování ): Smícháme všechny ingredience tak aby nám vytvořili ani ne husté ani ne řídké těsto. ( Asi jako kdybychom chtěli zdobit perníčky. ) To si dáme do…
Upečeme korpus,necháme vychladnout.. Vykrojíme 3 kruhy,se kterých uděláme vázičku a zbytek :300 g ponecháme na lízátka Kruhy slepíme marmeládou,či libovolným krémem…
Korpus Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru. Ve druhé míse šleháme žloutky se zbytkem cukru. Postupně přiléváme olej, vodu a mouku zamíchanou s práškem do pečiva a…
Vejce ušleháme s cukrem, postupně přidáváme pramínkem vodu, olej a nakonec vmícháme prosátou mouku se sodou. Přidáme umleté ořechy, dobře promícháme a těsto nalijeme do…
Korpus si můžeme upéct den dopředu (dortu dopředu promyslet kolik čeho bude at se pak nezdržujete) vždy musí být důkladně schladlý ! pečeme asi na 180 stupňů cca 30…
Na těsto vyšleháme všechny suroviny a nalijeme do vymazané a vysypané formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 min. (pečeme nejlépe den předem). Na krém ušleháme…
Žloutky smícháme s cukrem, přidat mouku, olej, vodu, mléko a prášek do pečiva, potom vyšlehané bílky, podle potřeby vlažné mléko, dáme na vymaz. a vysyp. plech a pečeme,…
Změklou Heru s cukrem vyšlehám do pěny (10 minut). Po jednom přidám žloutky. Nakonec vařečkou vmíchám mouku(prosátou) a lískové ořechy. Cukrářským sáčkem na pečící papír…
Cviklu uvaríme, necháme vychladnúť, ošúpeme a nastrúhame najemno.Pridáme ostatné suroviny na cesto a dobre prešľaháme.Do formy dáme papierové košíčky na muffiny a…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vystydnout a oloupané rozkrájíme na kostky. Vejce uvaříme natvrdo.Přidáme k nim na půlkolečka nakrájenou červenou cibuli a drobně…
Jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, dužinu nahrubo nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Tuk, cukr, sůl a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně přidáme vejce.…
Dortovou formu vymažeme, na dno dáme kruh pečícího papíru, potřeme ho máslem a formu vysypeme moukou. Rozehřejeme čokoládu ve vodní lázni, rozmícháme ji a necháme…
Tvaroh prešľaháme s kyslou smotanou.Pridáme kari a kurkumu, dosolíme a dochutíme šťavou.Pri podávaní ozdobíme plátkom kiwi.
Čokoládu a máslo společně rozpustit v parní lázni. Žloutky, cukry a rum vyšlehat do pěny. Potom zašlehat mírně vychladlou čokoládu. Mouku s práškem do pečiva prosít a…
Je pravdou, že jíme i očima. Belgická jemná rajčatová omáčka lehce nasládlé chuti na majonézovém základu ochucená smaženou cibulkou, může být i vhodným doplňkem k…
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
8 jednoduchých triků, jak vařit zdravěji: Zkuste používat avokádo místo majonézy!
Zábava, zdravé dobroty a poslední grilovačky. Podzim v kuchyni nemusí být nuda