Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra z divočáka - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie460 kJ /
110 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené5,20 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kančí žebra s řeznickým salátem

Kančí žebra s řeznickým salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Rozpalíme maslo s olejem,dame žebra a opečeme,potom vložíme do trouby na 220 stupňů,malinoko podlijeme vodou a dusíme .Asi po půl hodině mrkneme a začneme podlévat pivem…