Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žebra - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Antidietní žebra

Antidietní žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebra vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou, posolíme, popepříme a bohatě posypeme drceným kmínem a přikryjeme. Asi po 1 a půl hodině odklopíme a dopékáme do zlatavé…

pavelk

150 min

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Poctivá sytá polévka z uzeného vývaru s obraným uzeným masem a nejen fazolkami, ale ještě i jinou zeleninou. Polévku můžete zjemnit smetanou a přidat i nějakou kvalitní…

MamlajdaD

90 min

Čočkový hrnec s jehněčím

Čočkový hrnec s jehněčím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…

tejaja

85 min

Terchovská sváteční kapustnica

Terchovská sváteční kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Naši slovenští sousedé si Vánoce nedovedou představit bez tradiční kapustnice. Vyzkoušejte ji připravit dle receptu z Terchové. Polévka plná zelí, ze silného masového…

mkab

90 min

Grilovaná vepřová řebírka

Grilovaná vepřová řebírka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všetky prísady na pastu zmiešame ( cesnak prelisujeme ), potrieme rebierka a odložíme na 24 hod do chladničky. Potom osolíme z oboch strán a pečieme v rúre cca 45 minút.…

tejaja

50 min

Žebírko v bešamelu

Žebírko v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebírka osolíme, potřeme olejem a dáme přes noc do chladu. Plátkem uzené slaniny vytřeme dno pekáče, poklademe plátky anglické, posypeme nakrájenou cibulí na céčka a…

Variace na domácí boršč

Variace na domácí boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme vývar. Do velkého hrnce dáme žebírka, očištěnou a na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu včetně celého oloupaného česneku, přidáme všechno…

Vepřová žebírka s hřiby

Vepřová žebírka s hřiby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Masitá žebra nebo nízký bůček opereme, osolíme, opepříme a posypeme kmínem a dáme na pekáč, který můžeme vymazat sádlem (je-li maso málo tučné). Potřeme nebo posypeme…

1 2 3