Jahodové řezy se želé
Recept ještě nebyl hodnocenVyšleháme bílky na tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáme vodu a mouku. Vše vyšleháme, nakonec vmícháme sníh a dáme na vymazaný a vysypaný plech do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vyšleháme bílky na tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáme vodu a mouku. Vše vyšleháme, nakonec vmícháme sníh a dáme na vymazaný a vysypaný plech do…
Korpus upečeme den dopředu. Lépe se pak zdobí. Krém: Než začneme pořádně pracovat, uvaříme si mléko a dvě lžíce cukru krystal a uděláme puding. Trvá to tak dvě hodiny…
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky
Posílí vlasy, urychlí hubnutí a osvěží tělo: Vyrobte si zázračný kopřivový sirup!
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky