Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí čerstvé - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie123 kJ /
29 kcal
Bílkoviny1,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,60 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Kroupo - vepřo (maso) - zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Kroupy po uvaření scedíme a necháme řádně okapat.Vepřové maso upečeme klasicky, jak jsme zvyklí, na pokrájené cibuli, klidně s přidáním česneku, osolené a okořeněné dle…