Salát z balkánského sýru
Recept ještě nebyl hodnocenSýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 190 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Oba druhy zelí překrájíme a dáme do kastrolu. Část nálevů přilejeme k zelí - zbytek si uchováme pro případné dochucování. Cuketu nastrouháme a přidáme do kastrolu se…
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Pět nejlepších způsobů, jak si užít chřest: Zkuste netradiční závin nebo krémovou polévku!
Pivní slavnosti, kam se podíváš - víkend bude patřit pivařům i milovníkům guláše