Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí sterilované červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kachna plněná jalbky

Kachna plněná jalbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibulky nakrájíme nadrobno, vložíme do hlubšího pekáče. Jablka očistíme, zbavíme jadřinců a nakrájené na půlměsíčky vložíme do kachny. Kachnu omyjeme, osušíme, osolíme,…

Bramboráčky s prejtem

Bramboráčky s prejtem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…

Handour

50 min

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Salát z čočky, šunky a zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát z čočky, šunky a zeleniny spojuje jemně oříškovou chuť čočky s lahodnou šunkou a křupavou zeleninou. Díky vyvážené kombinaci bílkovin, vlákniny a čerstvých…

Handour

20 min

Pekáček Adama Richmana

Pekáček Adama Richmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme.…

evosheek

90 min

Zelný salát

Zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zelí necháme na cedníku okapat, pokrájíme ho a dáme do větší misky.Natvrdo uvařená vajíčka prolisujeme a přidáme k zelí.Pokrájíme jednu cibuli kousek měkkého salámu…

Chuťovka s prejtem k pivu

Chuťovka s prejtem k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a…

Handour

20 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli