Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Želírfix 2:1 - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 473 kJ /
352 kcal
Bílkoviny88,00 g
– z toho živočišné bílkoviny88,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Broskvová marmeláda

Broskvová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Klasický recept na džem s použitím želírovacího přípravku, kterých nám obchody nabízejí několik druhů. Pokud máte broskví hodně, můžete zkusit obměnu např. s pomerančem,…

Ludmila B

30 min

Rajčatová marmeláda ochucená rumem

Rajčatová marmeláda ochucená rumem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Tato marmeláda ochucená rumem je lahodná a netradiční pochoutka, která spojuje sladkost zralých rajčat s jemným nádechem rumu. Rajčatová marmeláda je skvělá jako příloha…

JanaB1

60 min

Melounová marmeláda podle Jany

Melounová marmeláda podle Jany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vnitřek melounu pomeleme na mlýnku na ovoce, pecičky nemusíme vybírat. Nejlepší je vnitřek melounu vybírat lžící asi 1 cm od zeleného okraje. Získanou šťávu dáme…

JanaB1

90 min

Rajčatová marmeláda se švestkami

Rajčatová marmeláda se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pomeleme ostružiny a švestky na mlýnku na ovoce a potom i rajčata. Šťávu ze švestek a ostružin doplníme do 2 litrů šťávou z rajčat. V troše cukru rozmícháme oba…

JanaB1

90 min

Ostružinový džem s aronií

Ostružinový džem s aronií

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Hřebíčky povaříme ve vodě 15 minut, poté je vyjmeme. Přidáme omyté aronie a po 5 minutách přidáme ostružiny. Směs ovoce vaříme 5 minut, potom ovoce rozmačkáme šťuchadlem…

JanaB1

60 min

Domácí broskvový džem

Domácí broskvový džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Broskvový džem patří bezesporu mezi oblíbené druhy džemů. Je lehce kyselkavý, pikantní po rumu a voňavý po skořici. Pokud se pustíte i do loupání slupky, bude výsledná…

Ludmila B

40 min