Slaný koláč z cukety a brynzy
Recept ještě nebyl hodnocenZ vychlazeného másla a mouky udělejte drobenku. Ideální je na to použít mixer. Do drobenky postupně přidejte namočenou pohanku, ze které jste slili přebytečnou vodu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z vychlazeného másla a mouky udělejte drobenku. Ideální je na to použít mixer. Do drobenky postupně přidejte namočenou pohanku, ze které jste slili přebytečnou vodu…
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na plátky a dáme do vymasteného pekáča.V žinčici rozmiešame vajcia, vňať, čierne korenie a bryndzu a zalejeme zemiaky.Zapekáme v rúre na 180°C…