Žlutá kulatá cuketa se žlutým ragú
Recept ještě nebyl hodnocenCukete odrežeme vršok a vyberieme semená. Vršok nakrájame na maličké kocôčky. Do vydlabanej cukety dáme nakrájanú slaninu a buď v rúre nebo v mikrovlnke pečieme domäkka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 76 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cukete odrežeme vršok a vyberieme semená. Vršok nakrájame na maličké kocôčky. Do vydlabanej cukety dáme nakrájanú slaninu a buď v rúre nebo v mikrovlnke pečieme domäkka.…
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř