Ledové frapé
Recept ještě nebyl hodnocenVe vysoké sklenici všechny ingredience rozmixujeme, až vznikne pěna. Podáváme s oplatkou se lžičkou a slámkou k osvěžení zejména při slavnostní příležitosti.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve vysoké sklenici všechny ingredience rozmixujeme, až vznikne pěna. Podáváme s oplatkou se lžičkou a slámkou k osvěžení zejména při slavnostní příležitosti.
7 tipů, jak nejlépe mrazit potraviny: Co potřebují jahody a jak mrazit slaninu i koláče, aby pak byly perfektní
Jak na dokonalé Bombardino: Hvězda alpských sjezdovek je hitem už i u nás
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí