Dýně na kyselo (jako okurky)
Recept ještě nebyl hodnocenObjevte netradiční způsob, jak využít dýně a připravte si je na kyselo, podobně jako okurky. Přidejte do své spižírny tento originální domácí výrobek a užijte si dýně po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 kJ / 6 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Objevte netradiční způsob, jak využít dýně a připravte si je na kyselo, podobně jako okurky. Přidejte do své spižírny tento originální domácí výrobek a užijte si dýně po…