Žralok na víně
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 539 kJ / 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,20 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 55 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…