Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso se dá kombinovat s různými přílohami a vždy bude chutnat skvostně

Mleté maso se dá kombinovat s různými přílohami a vždy bude chutnat skvostně

Mleté maso je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí v kuchyni a umožňuje přípravu mnoha chutných pokrmů. Je všestranné a lze jej přizpůsobit různým chutím a kulinářským stylům. Mleté maso chutná skvěle s těstovinami, rýží i bramborem.

Které druhy masa lze umlít? 

Co se týče konkrétních druhů mas, umlít můžete prakticky jakékoliv. Nejoblíbenější je však hovězí, vepřové, kuřecí a krůtí. Výhodou je, že můžete masa mezi sebou kombinovat, například mix hovězího a vepřového je velmi oblíbený, neboť kombinuje chuť masa a tuku. Hovězí mleté (sekané) maso lze pak jíst bez obav i syrové. 

Nejoblíbenější recepty z mletého masa 

Mleté maso lze použít do spousty různých pokrmů. Dá se kombinovat s různou zeleninou, například s rajčaty či cuketou. Mezi nejoblíbenější patří: 

 

Více

1 2 3 4 5 6 7

Další témata

Další recepty