Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
7 foto Hodnocení 2× Jak připravit maso do mrazáku? Tipy nejen pro začátečníky na balení a skladování masa
7 foto Hodnocení 50× Jak zmrazit květák pro pozdější použití? Pomůže krátké povaření, ale také tác
11 foto Hodnocení 2× Jak převážet zmrzlinu, aby se nerozpustila? Teplotu vám pomůže udržet chladící box
8 foto Hodnocení 34× Jak zmrazit masový vývar. Poradíme, jak správně postupovat a na co si dát pozor
6 foto Hodnocení 2× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
7 foto Hodnocení 39× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak perfektně odmrazit lednici a mrazák: Proveďte to rychle a bez zbytečných ztrát. V zimě to jde snáz
Video Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Křehké těsto, božská náplň a snadná příprava vás dostanou