Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Snadné pohoštění z listového těsta: Pizza šneky, spirálky se šunkou nebo slané záviny nadchnou každou návštěvu
Retro okénko: Jak se slavil Silvestr za socíku? Byly chlebíčky s vlašákem či jednohubky a většinou jen doma u televize
Pět silvestrovských dobrot, které zaručí úspěch oslav příchodu nového roku: Vsadit se dá na roládu, sýrový tatarák i chipsy
11 foto Hodnocení 6× Silvestrem starý rok končí a začíná nový. To je příležitost také k dobrému jídlu
Tři nejlepší pomazánky na chlebíčky a topinky připravíte za pár minut. Silvestrovské pohoštění nebude mít chybu
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
13 foto Hodnocení 4× Silvestrovské pohoštění: Udělejte tradiční kanapky či chuťovky z listového těsta
Sedm nejlepších receptů na snadné jednohubky: Osvěžující šťavnaté z manga, výrazné lososové nebo hermelínové s ořechy
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut
11 foto Hodnocení 3× Kvíz na téma Silvestr: Co vše víte o posledním dnu v roce a jeho zvyklostech?
Video Hodnocení 2× Silvestrovské hvězdičky: Originální pohoštění snadno zvládnete podle videonávodu
Recepty z pohádek: Popelčina novoroční čočka pro kapsy plné peněz. Jak tradiční jídlo skvěle připravit a perfektně dochutit
Silvestrovský ovar z vepřového kolene: Jemnou chuť a typickou vůni ovlivní teplota vody a použití správného koření
Bleskové jednohubky: Lahodné caprese na špejli nebo efektně ozdobené chuťovky z listového těsta připravíte za chvilku
5 foto Hodnocení 100× Jak upéct banketní pečivo? Křehké kousky jsou báječné i na silvestrovské pohoštění
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
Koláč z cukety: Skořicí vonící nadýchaný a vláčný moučník máte v troubě během pár minut, božsky chutná i politý čokoládou
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku