Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
5 foto Hodnocení 6× Smažené sýrové kuličky podle videa: Jen z bílků a strouhaného sýra jsou hned hotové
8 foto Hodnocení 276× Smažený sýr z hrnku? Pochutnáte si. Už žádné obalování a vyteklý sýr na pánvi
Video Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe
Jak obalovat tvarůžky, aby při smažení nevytekly? Jednoduchý postup zvládne i začátečník a pochutná si celá rodina
5 foto Hodnocení 9× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
22 foto Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
20 foto Hodnocení 297× Jak obalit smažák, aby nevytekl? Poradíme snadný postup se skvělým výsledkem
6 foto Hodnocení 64× Jak obalit sýr se šunkou? Máme chytrý tip na ještě lahodnější smažák s překvapením
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká
6 foto Hodnocení 148× Jak udělat obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze? Klasika ve zdravějším kabátku
9 foto Jak na netradiční „plátkový smažák“ z horkovzdušné fritézy: Snadno se dělá a se šunkou chutná fantasticky
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Kvíz KVÍZ: Víte, jak správně uvařit brambory do štědrovečerního salátu? Otestujte se, zda solíte ve správný čas či používáte vhodný typ
Chorvatské kostky čupavci: Vláčný zákusek z medového těsta s velkou vrstvou čokolády a kokosu chutná božsky
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému