VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Retro okénko: Bonbóny Drops stávaly jen 1 Kčs a prodávaly se v praktickém balení v ruličce. Jen odlepit je od sebe býval oříšek
Retro okénko: Bonbony Letní a Zimní směs stály 11,30 Kčs a patřívaly k těm luxusnějším, často se mlsaly v autě
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
Retro okénko: Fialky se kdysi vyráběly z opravdových květů fialek. Tyto voňavé bonbóny stály 1 Kčs, teď za sáček dáme 50 Kč
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
17 foto Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí