VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Hodnocení 55× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
5 foto Hodnocení 19× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 79× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Hodnocení 10× V době respiračních onemocnění hraje důležitou roli vitamín C. Proč zrovna on? A skutečně je jeho bohatým zdrojem citron?
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence