Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Praktický lékař radí, co jíst při chřipce a nachlazení: Pomoci může česnek, med i kokosová voda, ale pozor na sladkosti
9 foto Hodnocení 4× Dělená strava se dělí na kytičkovou, zvířátkovou a neutrální. Co se nesmí míchat?
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
5 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě smoothie: Používejte čerstvé suroviny a zbytečně nedoslazujte
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Hodnocení 11× Chcete v seniorském věku běhat za doktory nebo za vnoučaty? Držte se zdravého životního stylu. Poradíme vám, jak na to
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule