Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma
Hodnocení 20× Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Video Jak uplést vánočku z osmi pramenů? S podrobným videonávodem je to hračka a vánočka bude kralovat svátečnímu stolu