Den třešní v čokoládě
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Představte si, že kousnete do pralinky a najednou máte ústa plná ovocné šťávy, chuti čerstvého ovoce a výborné čokolády. Ovocné pralinky, polité čokoládou nebo namočené do polevy a ozdobené jako opravdové bonbóny, můžete darovat nebo je sníst jako dezert.
Čerstvé ovoce, určené k máčení do čokolády, musíme pečlivě očistit a pokud ho omyjeme, musíme ho také osušit. Vyjmeme pecky. Pak si připravíme kousky, které budeme v čokoládě máčet - celé plody, jednotlivé dílky, kostky, tyčinky, kuličky.
Kalendář Celý kalendář
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Připravíme si čokoládu a pečicí papír na hotové pralinky.
Jak nastrouhat krásně čokoládu? Jednoduché čokoládové zdobení dá našim zákuskům a dezertům nový rozměr
Čokoládová poleva dokáže pěkně potrápit. Jak ji napravit, aby byla zase pěkně hladká
Cukrář Josef Maršálek bude zase péct s Terezou Bebarovou. Do Prahy už tento víkend přivezou Vánoce jako z pohádky
Ozdoby z jahod
Hella
Hodnocení receptu je 5,0 (28×)