Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

I z klasických kuřecích stehen můžeme připravit báječný oběd, stačí je naplnit nadýchanou nádivkou z housek, zeleninou nebo také uzeninou. Stehna jsou uvnitř šťavnatá a na povrchu příjemně křupavá.

Nejlepším způsobem přípravy kuřete je vaření, a to ideálně pomalu tažený vývar. Dobrou volbou je také vaření v páře nebo dušení. Pro ozvláštnění jídelníčku je skvělou variantou stehna naplnit oblíbenou surovinou a upéct v troubě do křupava.

Čím můžeme stehna naplnit

Stehna plníme do prostoru mezi masem a kůží. Můžeme je plnit více způsoby, vždy záleží na naší chuti. Představíme vám nejčastější náplně.

Variací na plněná stehna je velké množství. Napište nám do komentáře, jaké náplni dáváte přednost.
 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky