Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka
Slovo nádivka možná zní tak trochu jako z dob minulých, protože takové kuře s nádivkou bylo nejspíš doménou vaší babičky nebo prababičky. Vězte, že nádivka má své místo i v současné moderní gastronomii, a to nejen v retro receptech. Vhodnou náplň můžete vylepšovat podle svých chutí nebo možností a konzumovat se dá i samotná.
Nádivka do masitých jídel
Nádivkou se dá naplnit například celé kuře nebo jen kuřecí stehna. Pokud se obáváte, že nadívání nesvedete, řiďte se jednoduchým návodem.
Nádivka do moučných jídel
Nádivkou jdou naplnit třeba muffiny. Výborný je také slaný závin s nádivkou z kysaného zelí. Nádivky se vztahují i ke sladkým pokrmům, typické jsou koláče nebo plněné šátečky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tesco poprvé představilo komunitní dny v Karviné, Brně a Táboře
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu