Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavářky a vložky do polévek jsou skvělým pomocníkem k zahuštění a ochucení polévek. Jsou rychlé na přípravu a snadno je zavaříme přímo v polévce nebo zvlášť. Pro svátečnější polévku zvolíme lahodné knedlíčky na mnoho způsobů.

Jistě znáte rčení polévka je "grunt" a maso je špunt, které je zcela pravdivé, protože polévka by neměla chybět při žádném obědě. Vydatná polévka v chladném období zahřeje, dodá tělu potřebné živiny a povzbudí chuť k dalšímu jídlu. Hustá polévka však může být i samostatným chodem. Místo nudlí vyzkoušejte použít domácí zavářky, a to jak do zeleninových polévek, tak i do masových vývarů. 

Co dát do polévky místo nudlí

Zavářky dodají polévkám dokonalou chuť a navíc je nespočet variací, čímž z běžné polévky připravíme pokaždé jedinečnou polévku. Zavářky můžeme vařit přímo v polévce, nicméně pro čirý vývar je doporučujeme vařit zvlášť. Pokud na přípravu zavářky nezbývá čas, do hustých krémových polévek jsou výborným řešením opečené krutony

Knedlíčky do polévky z míchaných vajíček si můžete vyzkoušet připravit podle našeho podrobného videonávodu. Příprava je opravdu snadná a jejich chuť vás ohromí. Výborně doplní každý vývar.  

Jakou zavářku máte v polévce nejraději? Budeme rádi, když se s námi podělíte do komentářů.
Přejeme vám dobrou chuť.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky