Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky jsou výbornou přílohou. Nejsou náročné na přípravu a většinou jich uvaříme více, než spotřebujeme. A pak vyvstane otázka, na jaké další způsoby by se ještě daly vyzkoušet. S tím vám rádi pomůžeme.

Pokud máte chuť na bramborové knedlíky a přemýšlíte, co si dáte k nim, je výběr většinou jednoduchý. Rodina bude určitě hlasovat pro pečené maso a zelí nebo špenát. Nicméně tyto knedlíky můžete překvapivě podávat v pestřejších kombinacích.

Co k bramborovým knedlíkům

Vybírejte z nabídnutých možností.

  1. Samozřejmostí je nejen pečená drůbež, ale skvěle s bramborovými knedlíky bude chutnat i maso hovězí, vepřové, uzené, králičí nebo jehněčí
  2. Výtečnou přílohou bude nepochybně sladké nebo kyselé zelí či dušený špenát. Zkuste ale i dušené fazolky nebo jinou zeleninu.
  3. Výborné bude místo pečeného masa i masové nebo houbové ragú
  4. Knedlíky jsou chutné i jen polité smaženou cibulkou.
  5. Můžete je také nakrájet na plátky a opéct na sádle, nejlépe husím. Získají nový chuťový rozměr.
  6. Zbylé knedlíky budou výborné opékané s vejci
Podělte se s námi v komentáři o tip, s čím chutnají bramborové knedlíky vám.
A tip na závěr? Vyzkoušejte zajímavé rolované bramborové knedlíky k pečené huse podle našeho videoreceptu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky