Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co přidat do těsta, když se drolí? Poradíme, jak snadno a rychle těsto zachránit
Zdroj: Pixabay, eatde

S nadcházejícím adventem se spousta z nás těší na moment, kdy se bude linout domem lahodná vůně upečeného cukroví. Každý si přejeme vytahovat z trouby dokonalé cukroví a jeho základ stojí na skvěle udělaném těstě.

Základem vánočního cukroví je vždy správně zpracované těsto, proto se řiďte přesným postupem a množstvím surovin v receptu. A pokud těsto nemá tu správnou strukturu a nechce se spojit, máme pro vás radu, jak je zachránit.

Co přidat do těsta, když se drolí

Každé těsto by mělo být po zpracování soudržné a hladké, díky tomu se při rozvalování nebude trhat. Avšak pokud uděláte při zpracování chybu, ne vždy musí těsto skončit v koši. Poradíme, co přidat, abyste těsto napravili:

Připravte si jemné těsto na linecké cukroví podle snadného videoreceptu. S tímto postupem je zvládnou i začátečníci v pečení. Máte jinou vychytávku na drolivé těsto? Podělte se o svou radu v komentářích.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky