Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zralé mango má po rozkrojení sytě žlutou, až naoranžovělou dužinu, která je šťavnatá a příjemně sladká. Díky tomu je mango skvělé ve sladké kuchyni, nemusíme mít ale strach ho přidat i k masu nebo sýrům.

Od koupi tropických druhů ovoce nás často může odrazovat to, že si jednoduše nejsme jisti, jak takové ovoce zpracovat. To je však škoda, protože se takto ochuzujeme o zajímavé exotické chutě.

Mango v kuchyni

Z manga můžeme připravit opravdu mnoho lahodných pokrmů, zde přinášíme několik tipů.

Máte rádi palačinky, ale také rádi v kuchyni zkoušíte něco nového? Tak je obarvěte přírodními barvivy, naplňte krémem a ovocem (třeba mangem), a připravte si barevné palačinkové rolky.

 

Komentáře

Další tipy a triky