Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Knedlíky jsou výbornou přílohou, kterou si alespoň občas rádi dopřejeme. Každá rodina má své oblíbené recepty i postupy při jejich vaření. Jednoduchá rada nám zajistí pěkný a hladký povrch knedlíků.
Domácí houskové knedlíky jsou výbornou přílohou, na jejíž vaření je mnoho oblíbených receptů. Ať už je připravujeme se zelím, omáčkou nebo jiným pokrmem, dáme si na nich záležet. Můžeme vyzkoušet jednoduchou radu, díky které jejich povrch bude pěkně hladký a neměl by popraskat.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na hladký povrch knedlíků
Knedlíky tvarujeme mokrýma rukama, namočenýma ve studené vodě. Jejich povrch pěkně uhladíme a pak je vložíme do vody, ve které se knedlíky budou vařit. Povrch knedlíků nepopraská a zůstane pěkně hladký.
Jak zužitkovat knedlíky, které nám zůstanou do druhého dne, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Jak ohřívat knedlíky. Co s těmi zbylými? Jaké tradiční jídlo z nich můžeme připravit?
Retro okénko: Jak na výtečné knedlíky s vajíčkem? Hlídat musíme dobu smažení a malým fíglem je i přidání mléka
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli
Komentáře