Domácí obložené bagety jako ze špičkové pekárny? Podle videonávodu to bude hračka
Nádherně obložená bageta, kterou sníte očima? Tak přesně takovou si s námi pojďte připravit. Skvěle si na ni pochutnáte doma v průběhu celého dne, ale také si ji můžete zabalit jako svačinku do práce či na cesty.
Obložené bagety se pomalu ale jistě stávají hitem dnešní moderní doby - krásně obloženou bagetu koupíte v bistrech, pekárnách ale i v automatech. Není nad doma připravenou bagetu, kterou si naplníte a dozdobíte podle své chuti a fantazie. Skvěle se hodí jako vydatná snídaně nebo svačinka, vychutnat si ji můžete během celého dne, kdykoliv na ni dostanete chuť.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Příprava domácí obložené bagety
Ukážeme vám hned tři možnosti, jak bagety připravit.
Bageta s bazalkovým pestem, mozzarellou, rajčetem, bazalkou a polníčkem:
- Nejdříve si nakrájejte mozzarellu a rajčata na plátky.
- Bagetu uprostřed rozkrojte na dvě části.
- Obě části bagety nejprve potřete bazalkovým pestem a pak začněte střídavě skládat plátky mozzarelly a rajčat.
- Nakonec přidejte lístky čerstvé bazalky a polníčku, poté bagetu přiklopte.
Bageta s pomazánkou, vejci, šunkou, sýrem, rajčaty, majonézou a salátem:
- Připravenou bagetu si rozdělte na poloviny a potřete je pomazánkovým máslem nebo oblíbenou pomazánkou.
- Vejce nakrájejte v kráječi na kolečka.
- Naskládejte plátky šunky, sýru a rajčat, přidejte také majonézu podle chuti.
- Nezapomeňte ještě na lístky zeleného salátu a vejce, poté bagetu přiklopte.
Bageta s barbeque omáčkou, trhaným vepřovým masem, okurkou a zelím:
- Bagetu rozkrojte a potřete barbeque omáčkou.
- Přidejte plátky kyselé okurky, trhané vepřové maso, salát ze zelí a mrkve.
- Nakonec vše doplňte majonézou.
Přejeme dobrou chuť.
Budeme rádi, když nám napíšete, jakou bagetu jste si připravili a jak vám chutnala.
Komentáře