Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Když je venku hrozné vedro a jste celí malátní, tělo si řekne o pořádně vychlazený nápoj. Velkým hitem je káva s tonikem, tedy dvojitá dávka kofeinu v ledovém kabátě. A co teprve, když espresso tonic vylepšíte o pomerančový džus...

Příprava espresso tonicu je velmi jednoduchá, důležité je hlavně dodržet stanovený postup, abyste dosáhli požadovaného žíhání. Výběr kávy a značky tonicu je na vás, ale doporučujeme nešetřit a dopřát si to nejlepší.

Návod na espresso tonic

Předem je potřeba mít připravené kostky ledu, které nesmí chybět.

  1. Led dejte do sklenice a zalijte ho tonicem.
  2. Třetí složkou nápoje je kvalitní espresso, které vytvoří ombré efekt nápoje.
  3. Kdo chce, může připravené pití obohatit o pomerančový džus a plátky pomeranče.

Po vypití je venku hned chladněji, že?

Komentáře

Další tipy a triky