Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patříte mezi milovníky hamburgerů s poctivou porcí masa? Není nic jednoduššího, než si jeden takový připravit doma. Tyto hamburgery připravené trochu jinak si určitě získají vaši pozornost a oblibu. Tak se o tom pojďte s námi přesvědčit, úspěch je zaručen.

Že je hamburger složitý na přípravu a raději si na něj zajdete do vašeho oblíbeného bistra je už minulostí. Pokud si netroufáte na klasické hamburgery, pak si připravte tyhle výborné a rychlé hamburgery podle našeho videonávodu. Jejich příprava nikdy nebyla jednodušší a ušetříte jak peníze, tak i čas a cestu do bistra. 

Příprava hamburgeru

Na přípravu budete potřebovat slaninu, cibuli, bulky na hamburger, mleté maso, sůl, pepř, koření, cibulovou marmeládu a sýr cheddar. 

  1. Na pánvi orestujte cibulku a slaninu dozlatova.
  2. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete a okořeňte.
  3. Na závěr přidejte rajský protlak.
  4. Hotovou masovou směs dejte na připravené rozkrojené bulky a zasypte je strouhaným sýrem cheddar.
  5. Vrchní část bulky natřete zespodu cibulovou marmeládou a přiklopte.
  6. Vrch ještě potřete a dejte zapéct do trouby.

Podívejte se i na detailní znění receptu Burgery z trouby.

Pokud jste už pokročilý kuchař a nebojíte se žádné výzvy, pak tu pro vás jednu máme. Hamburger s trhaným vepřovým masem podle receptu z pořadu Souboj na talíři. Tak se ukažte!

V komentáři se s námi podělte o své tipy a dejte nám vědět, jak se vám hamburger povedl

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky