Jak scedit těstoviny jednodušším způsobem? Podívejte se na názorné video
Toužíte po dokonale uvařených těstovinách na skus? Pak byste je měli ihned po uvaření scedit, aby nebyly rozvařené. Pokud se však nechcete trápit s pokličkou, vyzkoušejte místo ní sítko a uvidíte, jak je slévání těstovin najednou jednoduché a bezstarostné.
Scezení těstovin sice není žádná věda, ale často nás může pěkně potrápit. Poklička je horká, uvařené těstoviny snadno proklouznou, navíc vodu nemusíme vylít úplně. Tak proč si to nezjednodušit? S naší praktickou vychytávkou budete mít těstoviny zbavené vody raz dva. Jak na to?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak scedit těstoviny
Máme pro vás jednoduchý postup:
- Uvařte těstoviny klasicky podle návodu na obalu.
- Připravte si sítko, umístěte jej na hrnec a vodu slijte.
- A voilà, hotové těstoviny zůstanou v hrnci, a to bez přebytečné vody.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vodu zbylou po vaření těstovin, brambor a rýže nevylévejte! Skvěle zahustí polévky i omáčky, vylepší slaná těsta a prospěje zažívání
Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře