Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný marcipán můžeme vytvořit i ze sušeného mléka. Je jednoduchý a rychlý
Zdroj: Toprecepty.cz

Mléčný marcipán připravujeme ze sušeného mléka. Většinou ho ochucujeme mandlovou potravinářskou trestí. Je z falešných potahovacích hmot nejsvětlejší a zároveň nejdražší.

Pokud potřebujeme co nejbělejší marcipán, sáhneme po tom mléčném. Jeho výroba je jednoduchá a rychlá. Smícháme moučkový cukr, med, olej a sušené mléko, hmotu ředíme vodou přidávanou po kapkách.

Jak na mléčný marcipán

Je to jednoduchá a rychle připravená modelovací hmota.

Nejjednodušší mléčný marcipán vytvoříme ze stejného množství cukru a sušeného mléka. Ke směsi po troškách přidáváme vodu podle videa.

Jak vyrobit marcipán

 

 

Komentáře

Další tipy a triky