Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovou kaši můžeme různými způsoby dochutit, aby byla ještě lepší. Vyzkoušejte různé varianty
Zdroj: Top recepty

Bramborová kaše je oblíbená mezi dětmi i dospělými. Před podáváním ji lze ještě zajímavě vylepšit a doplnit. Bude pak mít velmi dobrou, někdy i pikantní a více výraznou chuť.

Bramborovou kaši podáváme často k řízkům nebo karbanátkům. Někdo má rád hrubší, jiný hladší úpravu. Příprava kaše není složitá, na postup při jejím vaření se zaměřuje náš další článek:

Čím dochutit bramborovou kaši

Bramborovou kaši ozvláštníme některou z následujících variant, bude pak ještě lepší. Máme více možností:
  • Můžeme přidat jemně nakrájený libeček, kaši s ním už pouze zamícháme, ale již nevaříme.
  • Kaše bude mít výraznou chuť, když přidáme trochu najemno nastrouhaného křenu.
  • Pikantní chuť získáme přidáním malého množství hořčice. Vybereme takovou, která nám svou chutí nejlépe vyhovuje.
  • Kdo má rád česnek, přidá si ho jemně rozmačkaný.
  • O dobrou chuť se postará také listová petrželka - stačí jí kaši jemně posypat.
  • Oblíbená je osmažená cibulka, kterou jsme nejprve nadrobno nakrájeli.
  • Kaši lze posypat také nakrájeným pórkem, špenátem i další zeleninou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli