Kupované vafle můžete jíst rovnou nebo je ohřát, aby chutnaly jako čerstvě upečené
Na povrchu křupavé a uvnitř vláčné vafle potřené sladkou pomazánkou, ozdobené smetanou nebo jogurtem a ovocem jsou pro mnohé z nás samozřejmou možností snídaně nebo svačiny.
Pokud je máte rádi a jíte je často, zřejmě už dávno máte koupený vaflovač a připravujete své vlastní, ze spolehlivého těsta. Ale ti, kdo vafle jedí zřídka, je prostě jednou za čas koupí. Můžete je jíst rovnou, ale teplé jsou přece jen nejchutnější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak ohřát kupované vafle
Máte na výběr z několika možností.
- Rychle vafli ohřejete v mikrovlnné troubě, stačí půl minuty při středním výkonu.
- Také vyskakovací opékač topinek poslouží k rychlému prohřátí pečiva. Dobu opékání doporučujeme 2–3 minuty, aby pečivo neztvrdlo a nebylo připálené.
- Větší množství naráz ohřejete v troubě na plechu s papírem na pečení.
Pokud uvažujete, že si vaflovač pořídíte, máme pro vás názorný videorecept na jejich přípravu:
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Komentáře