Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Na povrchu křupavé a uvnitř vláčné vafle potřené sladkou pomazánkou, ozdobené smetanou nebo jogurtem a ovocem jsou pro mnohé z nás samozřejmou možností snídaně nebo svačiny.

Pokud je máte rádi a jíte je často, zřejmě už dávno máte koupený vaflovač a připravujete své vlastní, ze spolehlivého těsta. Ale ti, kdo vafle jedí zřídka, je prostě jednou za čas koupí. Můžete je jíst rovnou, ale teplé jsou přece jen nejchutnější.

Jak ohřát kupované vafle

Máte na výběr z několika možností.

  • Rychle vafli ohřejete v mikrovlnné troubě, stačí půl minuty při středním výkonu.
  • Také vyskakovací opékač topinek poslouží k rychlému prohřátí pečiva. Dobu opékání doporučujeme 2–3 minuty, aby pečivo neztvrdlo a nebylo připálené.
  • Větší množství naráz ohřejete v troubě na plechu s papírem na pečení.
Pokud uvažujete, že si vaflovač pořídíte, máme pro vás názorný videorecept na jejich přípravu:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky