Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburgery už nejsou pouze záležitostí fastfoodu. S velkým úspěchem se objevují na menu restaurací a často si je připravujeme i doma. Jsou oblíbeným jídlem při letních grilovačkách. Jejich příprava je snadná, ale jak ochutit maso?

Do hamburgerů patří mleté, nejčastěji hovězí maso. Pro větší šťavnatost si můžeme namíchat směs hovězího a vepřového masa, ale zvolit můžeme i maso drůbeží. Do hamburgerů nepatří vejce, strouhanka ani máčená houska, jak jsme zvyklí u karbanátků.

Jak okořenit maso na hamburger

Nejsou žádná předepsaná pravidla, a tak si maso okořeníme tím, co máme rádi.

Jak připravit hamburger ukáže následující videorecept, podle kterého zvládne tuto dobrotu připravit i začátečník.

 

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli