Jak okořenit maso na hamburger? Máme tipy na zajímavé chutě, vyzkoušejte je také
Hamburgery už nejsou pouze záležitostí fastfoodu. S velkým úspěchem se objevují na menu restaurací a často si je připravujeme i doma. Jsou oblíbeným jídlem při letních grilovačkách. Jejich příprava je snadná, ale jak ochutit maso?
Do hamburgerů patří mleté, nejčastěji hovězí maso. Pro větší šťavnatost si můžeme namíchat směs hovězího a vepřového masa, ale zvolit můžeme i maso drůbeží. Do hamburgerů nepatří vejce, strouhanka ani máčená houska, jak jsme zvyklí u karbanátků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak okořenit maso na hamburger
Nejsou žádná předepsaná pravidla, a tak si maso okořeníme tím, co máme rádi.
- Základem je sůl a pepř, bez toho se neobejdeme.
- Podle chuti přidáme dijonskou, hrubozrnnou, kremžskou hořčici.
- Černý pepř můžeme nahradit nakládaným zeleným pepřem, milovníci ostrých chutí přidají chilli.
- Přidat se dá také prolisovaný česnek, nadrobno pokrájená cibule nebo sekaná petrželka.
Jak připravit hamburger ukáže následující videorecept, podle kterého zvládne tuto dobrotu připravit i začátečník.
Komentáře