Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chystáte se zdobit dezert nebo třeba naplnit dort pomocí cukrářského sáčku, ale když se o to pokoušíte, náplň máte všude okolo, jenom ne v sáčku? S jednoduchým videonávodem jej naplníte snadno a pak můžete tvořit nádherná umělecká díla.

Cukrářský sáček (někdy známý také jako zdobicí sáček) je nezbytným nástrojem pro cukráře a pekaře, kteří se věnují zdobení a designu dezertů. Díky různým velikostem trysek a možnosti jejich výměny s ním lze dosáhnout různých efektů a vytvářet nádherné a chutné výtvory.

Recepty této podkategorie přivítá každý, kdo si rád se zdobením pečiva vyhraje. Zdobenými dětskými dorty počínaje, přes svatební cukroví až ke zdobenému velikonočnímu a vánočnímu drobnému pečivu. … Podívejte se na všechny zdobení dortů, sladkého pečiva.

Jak tedy naplnit cukrářský sáček? 

Cukrářský sáček naplníte snadno, když víte, jak na to. 

  1. Připravíme si nádobu a vložíme do ní cukrářský sáček. Náplň do něj opatrně přelijeme (cca do 2/3), konec zamotáme a zacvakneme uzávěrem na sáčky
  2. Jakmile spotřebujeme část náplně, sáček rozmotáme, připravíme si cukrářskou kartu a s její pomocí stáhneme celou směs dolů. A můžeme znovu zdobit

Co všechno můžete dělat s cukrářským sáčkem? 

Cukrářský sáček slouží především ke zdobení dortů (pomocí krémů), k aplikaci různých náplní (kvůli rovnoměrnému rozložení), tvoření perliček, květin a jiných ozdob a v neposlední řadě také k přesnému dávkování (když potřebujete v každém dezertu stejné množství náplně). 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky