Jak poskládat šunku na chlebíčky? S videonávodem vytvoříte chlebíčky jako od profíka
Chlebíčky jsou ryze českou pochoutkou, kterou připravujeme především během slavnostních událostí. Aby chlebíčky vypadaly jako z lahůdkářství, je třeba vždy uzeniny skládat do výšky, díky tomu budou vypadat efektně.
Základem každého chutného chlebíčku je především domácí pomazánka nebo také salát - bramborový či pařížský. Aby chlebíček lákal již na pohled, skládáme na něj šunku, ale i plátky sýra, ze suchého salámu zase snadno složíme růžičky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak skládat šunku na chlebíčky
- Nejprve připravte veku na chlebíčky, doma upečená chutná obzvláště skvěle.
- Na nakrájenou veku namažte svou oblíbenou pomazánku či vlašský salát.
- Připravte kolečka tence nakrájené šunky, protože právě takové se lépe ohýbají a vlní.
- Uchopte kolečko šunky a jednu stranu přetočte, tak aby šunka vypadala jako stočená ležatá osmička. Nyní jednu polovinu stočené šunky zastrčte pod horní část a položte na chlebíček.
- Nakonec zbývá ozdobit chlebíček ostatními surovinami např. vařeným vajíčkem, nakrájenou kyselou okurkou nebo sterilovanou kapií.
Chuť každého chlebíčku tkví v lahodné pomazánce. Vyzkoušejte si báječnou bramborovou pomazánku, na kterou lze spotřebovat zbylé vařené brambory. Chlebíčky zvládnete velmi rychle ozdobit šunkou s pomocí úvodního videa.
Dobrou chuť.
Silvestr a vítání nového roku
Silvestrovské oslavy jsou časem radosti a společných chvil, s čím je spojeno nejen pití, ale i vzpomínání a chutné pokrmy. Receptů na zpříjemnění loučení se starým rokem a vítání toho nového je velké množství. Od tradičních pochoutek po originální kulinářské kreace.
Inspirujte se:
Chlebíčky | Jednohubky | Pomazánky | Lahůdky z listového těsta | Slané pochoutky
Komentáře