Jak používat grilovací alobalové misky? Hodí se skvěle ke grilování masa i zeleniny
K letním večerům na zahradě či terase patří dobrá společnost a také skvělé grilované pokrmy. Stačí k tomu předem naložit výtečné maso, rozpálit gril a užívat si poklidný čas s rodinou a přáteli.
Grilování na jaře a v létě je oblíbenou venkovní aktivitou mnoha z nás. Nejčastěji takto připravujeme především klasické pokrmy - tedy maso, klobásy, ryby i zeleninu. Ke grilování často využíváme pomůcky, které chrání gril před znečištěním.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Proč používat grilovací misky
Alobalovou misku můžeme použít ke grilování různých druhů masa, uzenin, různé zeleniny, ryb a také sýrů. Praktická grilovací miska má tyto výhody:
- Umožní připravit chutné, šťavnaté a rovnoměrně propečené pokrmy.
- Chrání gril od nečistot a díky tomu lze předejít jeho namáhavému čištění.
- Miska propouští dým, který dodává jídlu úžasnou chuť a vůni.
- Omezuje nežádoucí pálení tuků na ohni.
Naprosto nejoblíbenější pokrm z grilu je vepřová krkovička ve voňavé marinádě. Pojďte si ji připravit podle názorného videoreceptu.
Přejeme dobrou chuť.
Komentáře