Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak poznat hotový knedlík? Máme pro vás několik vychytávek
Zdroj: Toprecepty, EvaCh

Knedlíky jsou jedním ze základů české kuchyně. Ať už bramborové nebo kynuté, každá hospodyňka by je měla umět uvařit. Obsahují jen několik surovin, ale nedokážeme si bez nich představit mnohé omáčky či pečená masa.

Víte, že knedlíky lze připravit v mnoha podobách? Existují jich desítky druhů ve stovkách variant. My se ale nyní zaměříme na ty naše klasické a na tipy jak poznat, že jsou hotové. Poté už bude zbývat jen servírování k oblíbenému pokrmu.

Jak poznám, že je knedlík hotový

Vždy záleží na tom, jestli připravujete knedlíky kynuté nebo jiné:

Nezapomínejte, že knedlíky je potřeba vařit na mírném plamenu, aby se na jeho povrchu nevytvořil slizký povlak a knedlík nebyl uvnitř syrový. Zkuste si připravit jemné domácí houskové knedlíky podle našeho videoreceptu:

Komentáře

Další tipy a triky