Jak připravit brambory na halušky pomocí mixéru? Videonávod poradí, jak na to
Příprava oblíbených halušek nikdy nebyla jednodušší. K jejich přípravě nebudete potřebovat ani struhadlo, protože vám postačí pouze stolní mixér, který vám usnadní práci se strouháním a mytím struhadla. Tak to pojďte vyzkoušet.
Halušky patří mezi velmi vyhledávané pokrmy slovenské kuchyně. Tradiční slovenské halušky se podávají s měkkým zrajícícím sýrem brynzou nebo kysaným zelím a opečeným špekem. Jejich příprava nikdy nebyla snadnější. Místo zdlouhavého strouhání brambor stačí jednoduše použít mixér, který udělá většinu práce za vás.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Příprava brambor na halušky
Na přípravu budete potřebovat brambory a stolní mixér.
- Brambory na halušky oloupejte.
- Nakrájejte na kostky a vložte do mixéru.
- Pak už stačí jen rozmixovat.
Oblíbené bramborové halušky se v poslední době velmi často podávají i jako originální příloha k různým omáčkám. Připravit si je také můžete na sladký způsob s tvarohem nebo mákem a zalít pořádnou vrstvou rozpuštěného másla.
Vyzkoušejte tento originální zlepšovák na přípravu brambor na halušky a dejte nám vědět, jak se vám halušky povedly.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Nejčastější chyby při vaření bramborových halušek: Které to jsou a jak se jim vyhnout
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Komentáře