Jak připravit křupavé cibulové kroužky? Fantastické pohoštění vás nadchne
Cibulové kroužky jsou chutnou pochoutkou k pivu nebo vínu. Podávejte je s různými dipy nebo jen tak samotné. Záleží pouze na vás, v jakém druhu těsta se je rozhodnete obalit a co vám nejvíce zachutná.
Různé druhy obalování
- Pivní těstíčko: Základem je pivo, mléko, hladká mouka a vejce.
- Pikantní těstíčko s bylinkami: Vytvoříme ze zakysané smetany, vejce, hořčice a koření. Hodí se i pro pečení v troubě. Kroužky na závěr obalte v drcených kukuřičných lupíncích.
- Klasický trojobal: Hladká mouka, vejce a strouhanka nikdy nezklamou a cibulové kroužky budou famózní.
Tip: Obalování vám usnadní vychytávka. Malé množství kroužků cibule dejte do igelitového sáčku nebo uzavíratelné krabičky, ve kterých máte hladkou mouku, poté i strouhanku. Řádně uzavřete a zatřepejte. Cibulové kroužky budou hned obalené.
Můžete si připravit i zdravější variantu a cibulové kroužky dát péct na pečicí papír do trouby. Jaké ze zvolených těstíček máte nejraději? Budeme rádi, když se s námi podělíte o své tipy v komentáři pod článkem.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Smažený květák je výborný, ale balení je zdlouhavé. Poradíme jednoduchý trik, jak to zvládnout během chvilky
Kuře à la husa? Je to snadné a chutná skvěle. Upečte si s námi svatomartinské kuře, které tradiční husu dokonale zastoupí
Komentáře