Jak připravit cuketovou pánev s vejci? Pestrý a barevný pokrm báječně chutná
Cuketa je všestranná zelenina, která sice neoslní svou chutí, ale přesto ji můžeme použít do velké spousty pokrmů, ve kterých najde své uplatnění. Báječně chutná naslano i nasladko. Máme pro vás další tip na její zpracování.
Cuketovou pánev můžete připravit naprosto jednoduše ze zeleniny, kterou najdete v lednici, stačí naplno popustit uzdu své fantazii a využít i zeleninu, kterou je nutné brzy spotřebovat. Získáte snadno báječné, výživné a syté jídlo.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit cuketovou pánev
Na cuketovou pánev budete potřebovat tyto suroviny:
- Nejprve oloupejte cibuli a česnek, vše nakrájejte nadrobno.
- Všechnu ostatní zeleninu omyjte a nakrájejte na menší kousky či kostičky.
- Na oleji zpěňte cibuli s česnekem a poté přisypte nakrájenou zeleninu.
- Přidejte také bylinky i koření a vše promíchejte.
- Přilijte malé množství vody, směs krátce poduste, aby byla cuketa akorát na skus a větší část vody vyduste. Směs podle potřeby dochuťte.
- Cuketovou pánev můžete dokončit rozklepnutím vajíček do směsi, pod poklicí směs s vejci nechte dojít.
- Druhou možností je, že vejce v misce rozšleháte, zalijete jimi směs a vytvoříte omeletu.
Nechte se inspirovat dalším báječným receptem, tentokrát se jedná o slaný cuketový koláč se zeleninou a voňavou slaninou. Pojďte si ho s námi vyzkoušet podle videoreceptu.
Přejeme dobrou chuť.
Komentáře