Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínová pomazánka patří mezi stálice v naší studené kuchyni. Báječně chutná jednoduše namazaná na chlebu nebo také na jednohubkách. K její přípravě potřebujeme pouze několik surovin a pár minut na umíchání.

Pomazánky jsou oblíbené pro svou rychlost přípravy. Báječně se hodí k večeři pro celou rodinu i na jednohubky k posezení s přáteli. Nechte se inspirovat receptem na výtečnou pomazánku, chuťově připomínající pravou hermelínovou.

Jak připravit falešnou hermelínovou pomazánku

Tato pomazánka hermelín sice neobsahuje, avšak chuťově to téměř nepoznáte. Na přípravu falešné hermelínové pomazánky si připravte

  1. Nejprve uvařte ve vodě vajíčko natvrdo. Po vychlazení vejce nakrájejte do misky na menší kostičky a šunku na tenké proužky.
  2. K šunce a vajíčku přimíchejte cottage sýr. Hotovou pomazánku dochuťte solí a mletou paprikou.
  3. Pomazánku podávejte vychlazenou a namazanou na čerstvém pečivu.
A pokud doma hermelín máte, následující jednoduchý videorecept vám názorně předvede, jak se připravuje rychlá pomazánka z hermelínu, doplněná uvařeným vajíčkem. Napište nám do komentáře, jak vám chutnala.
Přejeme dobrou chuť.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky