Jak připravit falešnou hermelínovou pomazánku? Výborná svačina je rychle hotová
Hermelínová pomazánka patří mezi stálice v naší studené kuchyni. Báječně chutná jednoduše namazaná na chlebu nebo také na jednohubkách. K její přípravě potřebujeme pouze několik surovin a pár minut na umíchání.
Pomazánky jsou oblíbené pro svou rychlost přípravy. Báječně se hodí k večeři pro celou rodinu i na jednohubky k posezení s přáteli. Nechte se inspirovat receptem na výtečnou pomazánku, chuťově připomínající pravou hermelínovou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit falešnou hermelínovou pomazánku
Tato pomazánka hermelín sice neobsahuje, avšak chuťově to téměř nepoznáte. Na přípravu falešné hermelínové pomazánky si připravte:
- Nejprve uvařte ve vodě vajíčko natvrdo. Po vychlazení vejce nakrájejte do misky na menší kostičky a šunku na tenké proužky.
- K šunce a vajíčku přimíchejte cottage sýr. Hotovou pomazánku dochuťte solí a mletou paprikou.
- Pomazánku podávejte vychlazenou a namazanou na čerstvém pečivu.
Komentáře