Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky jsou často jasnou volbou k pohoštění na rodinnou sešlost. Namazat je můžeme pomazánkou či máslem a často je obkládáme uzeninami, sýry či zeleninou. Měli bychom si také dát záležet na jejich ozdobení.

Jednohubky jsou drobné pohoštění a připravujeme je vždy tak, aby se daly sníst na jedno sousto. Variací příchutí jednohubek je opravdu velké množství a na každé oslavě se po nich doslova zapráší. Inspirujte se tímto receptem s loveckým salámem.

Jak připravit jednohubky z loveckého salámu

Jednohubky z loveckého salámu a mrkve jsou velmi jednoduché na přípravu a oblíbené pro svou kořeněnou chuť. 

Na přípravu budete potřebovat tyto suroviny

  1. Nejprve uvařte vejce natvrdo, poté ho prudce zchlaďte a oloupejte.
  2. Nyní očistěte mrkev a nakrájejte na tenké nudličky.
  3. Dále na hrubší nudličky nastrouhejte lovecký salám a také uvařené vejce
  4. Na závěr přidejte majonézu a vše důkladně promíchejte.
  5. Rohlíky či bagetky nakrájejte na plátky a hotovou pomazánku namažte. Jednohubky ozdobte různou zeleninou nebo snítkou pažitky či petrželky.

Tuto rychlou salámovou pomazánku si můžete vyzkoušet i podle snadného úvodního videonávodu. Pomazánku si oblíbí celá rodina jako drobnou chuťovku, nebo také k rychlé svačině či k večeři.

Přejeme dobrou chuť.

 

 

Komentáře

Další tipy a triky